LOVREN EMOTIVNO I ČVRSTO UZ NOLU: “Ne mogu doći sebi, vjerujem da su i oni imali svoje party sastanke, dok su građani 2 godine gledali u plafon’

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Cijeli svijet komentira presudu australskog Federalnog suda i izbacivanje prvog tenisača svijeta iz države i njegov oproštaj od mogućnosti da juri svoj 21.Grand Slam turnir.

Među prvima se javio i hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren.

‘Australija je pala!”, prvo je reagirao ilustracijom, a onda je još napisao i ovo:

“Ne mogu doći sebi i jednostavno prihvatiti da su potjerali zdravog sportaša iz zemlje u kojoj je učinio više dobrih djela nego ovi “bitni pojedinci” koji odlučuju. Vjerujem da su i oni imali svoje party sastanke, dok su građani 2 godine gledali u plafon”, napisao je na Twitteru.

Udruženje teniskih profesionalaca (ATP) koje je Đokovićev izostanak s turnira ocijenilo guitkom za tenis.

“Današnja odluka kojom se poništava viza Novaku Đokoviću za ulazak u Australiju označava završetak žalosnog slijeda događaja. Odluke zakonodavnih vlasti vezanih u javno zdravlje moraju se poštivati. Potrebno je dodatno vrijeme kako bi se izvukle pouke iz ove situacije.

Bez obzira kako smo došli do ove točke, Novak je jedan od najvećih šampiona našeg sporta i njegov izostanak s Australian Opena je gubitak za igru. Znamo koliko su turbulentni bili posljednji dani za Novaka i koliko je želio braniti svoj naslov u Melbourneu. Želimo mu sve najbolje i veselimo se što ćemo ga uskoro ponovno vidjeti na terenu”, objavio je ATP dodavši kako svim igračima snažno preporučuje cijepljenje.

Najbolji igrač svijeta u paru jednom je riječju komentirao presudu Novaku Đokoviću.

“Najveći”, napisao je Pavić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI