LOVREN NA ŽESTOKOM UDARU NEMILOSRDNIH NAVIJAČA: ‘Neka ide u Kinu. Kakav šarlatan. Ima samopouzdanje pijanca…’

Facebook: Dejan Lovren (Official)

Navijači su bili posebno kritičini i slikoviti prilikom izražavanja svojeg mišljenja o Lovrenu i njegovom izdanju protiv Chelseaja.

Što se tiče Liverpoola, siječanj 2017. godine, nije bio dobar, nimalo! Upali su u gadnu ‘crnu rupu’, dobili su samo jednu od osam odigranih utakmica i protiv četvrtoligaša Plymoutha, ispali su iz oba kupa i upisali tri domaća poraza za redom. Tek je malo popravljen dojam remijem protiv Chelseja u derbiju 23. kola Premiershipa, ali to je također samo prividno jer je Liverpool ponovo odigrao loše, a jedan igrač se našao na žestokom udaru. Dežurni krivac je hrvatski reprezentativac, Dejan Lovren.

Navijači su uzeli Lovrena na zub jer je skrivio penal pri rezultatu 1:1, a Dejan je imao još i sreće jer je vratar Mignolet obranio. Lovren je pred kaznenim prostorom predao loptu koju je pokupio Costa, a Matip ga je srušio kako bi spriječio pogodak. Mignolet, koji je ranije bio sukrivac za gol iz slobodnog udarca Davida Luiza, iskupio se za grešku i obranio je penal. Ipak, nakon utakmice Lovren se našao na žestokom udaru medija i navijača zbog loše partije.

Navijači su bili posebno kritičini i slikoviti prilikom izražavanja svojeg mišljenja o Lovrenu i njegovom izdanju protiv Chelseaja. Izdvojili smo nekoliko najgorih u moru loših komentara na račun Dejana.

“Kako netko može cijeniti ovog šarlatana”?



“Užasan stoper, koji se ovoga puta izvukao jer ga je Mignolet spasio”.

“Lovren ima samopouzdanje pijanca u pubu i koodrinaciju pokreta pijanca izbačenog iz puba”.

“Još ima vremena da ga se proda u Kinu. Imao je on i prije loših utakmica, ali ovo večeras”.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI