MAESTRO DIRIGIRAO REALOM: Pucao je na gol, a njegov odbijanac u mrežu je pospremio novi klinac

facebook

Real Madrid se vratio na obnovljeni Santiago Bernabeu u četvrtom kolu španjolskog prvenstva te s 5:2 bio jači od Celte Vigo.

Nakon što se oporavio od ozljede, Luka Modrić ponovno je pokazao koliko puno znači momčadi.

Nekoliko dana nakon što je proslavio 36. rođendan, hrvatski kapetan igrao je do 79. minute i istaknuo se vodeći igru Reala. Za svoj učinak nagrađen je pljeskom.

Modrić se osobito istaknuo u 72. minuti. Lijepom akcijom je skoro doveo Real do vodstva od 4:2, ali je njegov obranjeni udarac u mrežu pospremio 18-godišnji Francuz Eduardo Camavinga, koji je postigao prvi gol u dresu Madriđana. Mladi francuski igrač u igru je ušao u 66. minuti.

Akciju u kojoj je Modrić pucao, a Camavinga zabio, pogledajte – ovdje.



Gol novog Realovog igrača odveo je momčad Carla Ancelottija u mirne vode nakon što je Celta po završetku prvog poluvremena vodila s 2:1. Njezini strijelci bili su Santi Mina (4′) i Franco Cervi (31′), dok je jedini strijelac za domaće u prvih 45 minuta bio Karim Benzema (24′).

Benzema je u nastavku zabio još dva gola, u 46. i 87. minuti, čime je postao glavni junak Realove pobjede. Strijelac je bio i Vinicius Junior, koji je u 54. minuti donio domaćima vodstvo od 3:2.

Real sada ima 10 bodova i nalazi se na vrhu ljestvice u prvenstvu. Jednaki broj bodova prikupili su i Valencia i Atletico Madrid, ali sa slabijom gol-razlikom. Real u u srijedu u Ligi prvaka igra s Interom u Milanu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI