Maldini se javio iz samoizolacije: ‘Poznajem svoje tijelo. Sportaš zna sebe!’

Foto: Instagram

Iz samoizolacije se za talijanski Corierre della sera javio Paolo Maldini, prenosi Sportklub.

Legendarni talijanski nogometaš Paolo Maldini ima koronavirus kao i njegov sin Christian. On je već neko vrijeme u izolaciji te je za Corriere della sera rekao kako je izgledalo kad je počinjao osjećati da nešto nije u redu sa njim.

Gledajte, poznajem svoje tijelo. Sportaš zna sebe. Osjećate nekakav pritisak u prsima, nov je to virus. Znanstvenici se bore protiv protivnika kojeg ne poznaju. To je kao ružnija gripa”, započeo je Maldini.

“Osjećao sam bolove u zglobovima i mišićima, a moja temperatura nije išla iznad 38.5. Trebao sam ići pogledati utakmicu Milana i Genoe, ali ostao sam kod kuće, a već dva tjedna nisam vidio nikog iz Milana. Koliko znam, nitko od igrača nije pozitivan na koronavirus.”

Ispričao je i kako se osjećao kada je shvatio da bi mogao biti pozitivan na koronavirus.“Saznao sam da je prijatelj s kojim sam se nedavno vidio pozitivan na koronavirus, kao i jedna osoba s kojom sam radio. Ne znam tko je započeo lanac, ali odmah sam se javio doktoru te sam testiran i nakon dva dana stigao je pozitivan nalaz. Bio sam malo zabrinut jer jedan moj prijatelj koji ima respiratorne probleme trenutno je u bolnici u Legnanu i ne može spavati, ima noćne more. No, ja sam bolje.”

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI