Mamić ima presudu za izvlačenje milijuna iz Dinama, a klub mu i danas plaća tjelohranitelje i automobil!

Foto: Denis Ruvic / CROPIX

Premda je Zdravko Mamić osuđen za izvlačenje 116 milijuna iz Dinama, klub iz Maksmira i dalje mu plaća troškove tjelohranitelja i automobila.

Priču su otkrila 24 sata kojima je klub na upit o troškovima odgovorio kako s tvrtkom Klemm security imaju ugovore koji uključuju i ‘neposrednu tjelesnu zaštitu članova uprave i drugih zaposlenika GNK Dinamo, sukladno sigurnosnoj prosudbi’.

Osim Zdravka Mamića, pišu 24 sata, zaštita je plaćena i za njegovog brata Zorana.

“Iz Dinama su objasnili da su unajmili zaštitare jer su zaposlenici kluba u ‘kontinuitetu žrtve različitih kaznenih dijela’. Pa su podsjetili na pokušaj atentata na Zdravka Mamića, napada na trenera, paljenje automobila članu uprave Krešimiru Antoliću, pa ‘do ostalih javnih prijetnji upućenih članovima uprave kluba i njegovim čelnicima’, pišu 24 sata.

Mamića zaštitare Dinamo plaća već tri godine, još otkad je na njega u Hercegovini pokušan atentat. To tada nije bilo sporno, sve dok nije došla presuda osječkog suda.



Koliki su troškovi? Poslovna su tajna, ali se pretpostavlja da se za zaštitu plaća od 50 do 100 eura na sat, dok se za luksuzni BMW 7 leasing plaća 8000 kuna mjesečno, procijenjuju izvori 24 sata.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI