MAMIĆ NAKON KRAVALA U SUDNICI PORUČIO: ‘Ja sam frajer s itekakvim jajima. Tko želi, može provjeriti’

screenshot

Mamić je odvjetnicima poručio da se "mogu pokupiti i da im otkazuje punomoć", a onda su pred sudom isto učinili i oni. Sudac je nakon toga pomaknuo ročište za rujan, a Mamić se ispred suda obratio javnosti.

Suđenje Zdravku Mamiću nastavlja se u rujnu nakon što je u srijedu na dramatičan i naprasan način, bivši izvršni predsjednik Dinama, otkazao punomoć svojim odvjetnicima, Jadranki Sloković i Čedi Prodanoviću. Mamić je odvjetnicima poručio da se “mogu pokupiti i da im otkazuje punomoć”, a onda su pred sudom isto učinili i oni. Sudac je nakon toga pomaknuo ročište za rujan, a Mamić se ispred suda obratio javnosti.

Mamić je prvo komentirao svjedočenje Luke Modrića i kazao kako je razočaran pisanjem medija.

“Moram vam reći da sam baš žalostan zbog reakcija na svjedočenje Luke Modrića. Zastrašujuće je licemjerno i opasno tako govoriti o dječaku koji je sa 14 godina morao bježati od kuće i kojem su na kućnom pragu ubili djeda, koji je bio u progonstvu s obitelji. Tada sa 13-14 godina sam ga upoznao ja. Samo zato što je govorio istinu… Može ih biti sve sram. Modrić nije promijenio niti jednu riječ iz svojeg iskaza, on je nadopunio svoj iskaz. Pustimo čovjeka koji se herojski bori za ovu državu i koji je uzor mladima, da živi svoj život”, kazao je Mamić.

Komentirao je potom i eksces na netom naprasno završenom ročištu na kojem je trebao svjedočiti Dejan Lovren i njegovi roditelji.

“Silno sam tužan zbog toga što se danas dogodilo. Sad u prvi plan dolazi ono što ne bi trebalo, a to je da sam je kontroverzan, ekscentričan čovjek, ali ja sam samo čovjek od krvi i mesa koji je ugrožen jer mu sustav pakira veliku robu. Od početka govorim, vidjet ćete kada dođe do suđenja, saznat ćete pravu istinu, a to je da Mamić ništa nije napravio”, veli Mamić.



“Ugrožena su mi procesna prava, mene moji odvjetnici nisu zaštitili. Dogodilo se što se dogodilo. Navodili su svjedoka sugestivnim pitanjima, a odvjednik je tu trebao ustati i reći: ‘Ne možete postaviti takvo pitanje’. Meni je žao što se nije održalo ročište jer sam danas ja mogao biti heroj, barem za sebe ako ne za vas. Ja znam što je Lovren trebao svjedočiti, vidio sam iskaz. Shvatit ćete da je ovo velika farsa do koje nije trebalo doći”, priča dalje Mamić.

Na koncu završio je u svojem stilu, teatralno!

“Dao bih svoj život da je Lovren danas svjedočio, ali nisam ovdje da bih bio pokusni kunić. Ipak meni se sudi, valjda ja imam najveća prava. Ja nisam frajer bez jaja, ja sam frajer s itekakvim jajima. Tko želi, može provjeriti”, završio je Mamić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI