Mamić otkrio kako je došlo do susreta sa srpskim predsjednikom

screenshot

Naišlo je to na mnoge i negativne komentare u našim medijima, a susret s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem sada je Mamić pojasnio.

“Srpski predsjednik Vučić je hvalio moj rad – volio bih ga upoznati!”,  rekao je u razgovoru objavljenom 1. siječnja ove godine Zdravko Mamić, koji je u Međugorju, otkako je nepravomoćno osuđen na 6,5 godina zatvora, a eto ostvario je i svoju želju, pa se rukovao s Vučićem na nedavnom sajmu u Mostaru.

Naišlo je to na mnoge i negativne komentare u našim medijima, a susret s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem sada je Mamić pojasnio.

Mamić je za Alo.rs rekao: “Susret je bio slučajan, ali srdačan. Čast mi je što smo razgovarali…. S prijateljima sam krenuo na mostarski Sajam, ne znajući da je gospodin Vučić tu. U jednom trenutku na vratima sam uočio veliku gužvu i ugledao vašeg predsjednika. Rekao sam malo glasnije prijateljima: ‘Čekajte, želim pozdraviti svog velikog rivala – navijača Crvene zvezde!’ Vučić me je čuo, pogledao me, nasmijao se i, naravno, članovi njegove delegacije su se zaustavili. Pitao me: ‘Kako si, kako se osjećaš, kada ćeš u Srbiju?’ Dodao je da sam u Srbiji uvijek dobrodošao”.

Mamić je još rekao kako je Vučiću zahvalio, da će rado doći “čim mi to okolnosti budu dozvoljavale. Čestitao mi je na svim nogometnim ostvarenjima. Na kraju mi je poželio svako dobro u životu”.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI