MAMIĆ PODIVLJAO NA SUDU, NI ODVJETNICA GA NIJE MOGLA ZAUSTAVITI: ‘Što se stalno smiješ, koji ku*ac’?

Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL

Prije početka rasprave savjetnik Dinama imao je verbalni okršaj na hodniku, nakon kojeg je otišao sa suda.

Na Županijskom sudu u Osijeku nastavljeno je suđenje Zdravku Mamiću, Zoranu Mamiću, Damiru Vrbanoviću i porezniku Milanu Pernaru. Sudi im se za izvlačenje 117 milijuna kuna iz Dinama i utaje poreza u visi od 12 milijuna kuna.

Zdravko Mamić se pojavio na sudu, ali u sudnicu nije ušao, prenose Sportske novosti. Prije početka rasprave savjetnik Dinama imao je verbalni okršaj na hodniku, nakon kojeg je otišao sa suda. U trenutku dok su kod vrata raspravne dvorane razgovarali tužitelji Sven Mišković, Tonći Petković, Mamićeva braniteljica Jadranka Sloković te sudac Darko Krušlin, Mamić je u jednom trenutku verbalno napao jednoga od njih.

Sportske novosti tvrde kako je riječ o zamjeniku ravnateljice USKOK-a, Svenu Miškoviću. “Što se stalno smiješ, što se smiješ koji ku*ac”, viknuo je Mamić nekoliko puta.

Nakon toga se žalio da mu se stalno uskraćuju prava. “E sad neću ni ući pa ćemo razgovarati preko novina”, govorio je Mamić.

Odvjetnica Jadranka Sloković pokušala ga je smiriti, ali nije previše pomoglo. Suđenje se nastavilo bez Zdravka Mamića, a na red je došao iskaz svjedokinje Ane Štimac koja je vodila porezni nadzor nad Dinamom 2008. godine.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI