MAMIĆ PORUČIO SPLIĆANIMA DA SE MANE PAPIRA: ‘Prije dva dana sam saznao da komunizam nije mrtav’

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Zdravko Mamić u nedjelju se na svom Facebook profilu osvrnuo na Hajdukov plan otkriven u klupskoj strategiji za razdoblje 2021. – 2027., koji je u Splitu predstavljen ranije ovog tjedna. Piše da ne razumije čemu to i kakva je od toga korist.

Ponudio im je i savjet podsjećajući da je on u Dinamu svojedobno obećao 10 naslova u nizu i to obećanje ostvario, a uspjesi koji su stizali su, smatra, takvi da ih planovi poput onog Hajdukovog ne bi ostvarili u 40 godina.

“Manite se papira, odbora, samoupravljanja i planova, stvari se mijenjaju iz minute u minutu, svi vi odrasli na internetu to znate. Uspjeh dolazi samo ako ste onaj koji svoj posao živi 24 sata dnevno, 365 dana u godini!”, poručio im je Mamić.

Podsjetimo, Hajduk je u 14. kolu hrvatskog prvenstva nastavio loš niz na prvoligaškim terenima. Splićani su u Koprivnici izgubili rezultatom 3:2 u korist domaćeg Slaven Belupa.

Prenosimo Mamićev status.



“Prije dva dana sam saznao da komunizam nije mrtav i da se u 2021. godini još uvijek donose petoljetke i to ni više ni manje na području uspjeha u sportu. Ne organizacije, ne financija, nego uspjeha. Razmišljao sam dugo da li da to komentiram ili ne, jer ne želim biti hejter, ali smatram da je to zbog velikog broja upita koje sam primio i edukacije mladih moja obveza.

Za sve one koji žele biti uspješni u bilo kojem poslu poslušajte savjet od čovjeka koji je jedini obećao deset titula zaredom i obećano ostvario, te usput ostvario uspjehe kakve ovakvi planovi ne bi u 40 godina – manite se papira, odbora, samoupravljanja i planova, stvari se mijenjaju iz minute u minutu, svi vi odrasli na internetu to znate.

Uspjeh dolazi samo ako ste onaj koji svoj posao živi 24 sata dnevno, 365 dana u godini! Kada taj uspjeh ostvarite, budite spremni da će vam ga sitne duše pokušati minirati i omalovažiti! Usudite se biti uspješni, usudite se biti vanzemaljci! Donošenje petoljetki o vremenskoj prognozi, količini UV zračenja i kvaliteti zraka pustite onima koji za to imaju vremena”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI