MAMIĆ PROSLAVIO DINAMOVU POBJEDU: ‘Poručio svim kritičarima da zatvore usta’

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Dinamo je pobjedom nad West Hamom u Londonu u četvrtak osigurao nastup u eliminacijskoj fazi Europske lige. Ove sezone s promijenjenim formatom tog natjecanja, zagrebački Plavi borit će se za ulazak u osminu finala, a novu europsku prepreku pokušat će preskočiti u dvije utakmice koje su na rasporedu 17. i 24. veljače, piše portal Dnevno.

Dok Dinamovi navijači slave europski uspjeh, tom slavlju pridružio se i Zdravko Mamić, koji je u objavi na svojoj stranici na Facebooku objavio grafiku s fotografijom na kojoj je u Dinamovom dresu u Londonu na terenu Luka Ivanušec, a vidi se i završni rezultat, 1:0 za zagrebačke Plave.

Uz ovo su tri ’emojija’, jedan koji svima pokazuje da šute, plavo srce i trofej.

Nakon svoje objave kojom slavi Dinamovu pobjedu i poručuje svim kritičarima da zatvore usta, Mamić je privukao sad već više od 500 komentara. Puno njih je pohvalno, a tu je i jedan podsjetnik na dogovor koji je svojedobno pao. ‘Zdravko kad će ono obećano gostovanje Dinama u Gradićima. To smo još u Mariji Bistrici dogovorili’, stoji u komentaru.
Dosta komentatora ispod objave na Facebooku nazvalo je Mamića tatom u svojim pohvalama, a tu je i jedan dosta živopisni – ‘Crknite mrzitelji Dinama Ajmoooooooo’.

U komentarima se traži i da se Dinamo pojača, s pitanjima kad će stići novi igrači i željama da se nešto pokrene u dovođenju novih igrača već ove zime.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI