Mamić prozvao igrače: ‘Ne živi se od prošlosti!’ Tudor: ‘Trebali smo zabiti još više’

Foto: Pixsell

Zoran Mamić, trener Dinama nakon prvog poraza od Igora Tudora u derbijima je kazao:

“Utakmica je bila kvalitetna, ali naravno da nismo sretni s porazom. Čestitke Hajduku na zasluženoj pobjedi. Osim prvih 20 minuta u kojima smo bili bolji, Hajduk je imao kontrolu. Nesmotrenošću Gojaka smo se dodatno oslabili i igrali s igračem manje pola utakmice, moramo reći i da nismo u fizički optimalnom stanju. Hajduk je imao prednost koju je iskoristio i zabio tri gol”.

Hajduk je danas stvarno igrao dobro, sjajno su nas napadali po bokovima, širili su nas i tu su nas dobili. Još jednom čestitke njima, a nama ostaje da naučimo iz ovoga, da se ne živi od prošlosti. Stalno treba raditi i ponavljati, brzo se zaboravi ono što je bilo, istaknuo je Zoran Mamić prozvajući igrače. Dinamo je nastavio s groznim igračima nakon koronapauze pa i promjenom trenera stvar se zasad nije promjenila.

Trener pobjedničke momčadi Igor Tudor pred kamerama najkon utakmice je istaknuo:

“Mislim da je utakmica bila zanimljiva za gledanje i da su gledatelji uživali u dobro ritmu i golovima, trebalo je biti još golova, posebno za nas. Ova pobjeda će nam dati motiv za sljedeće dvije utakmice.”



Tudor je još dodao:

“Darovali smo Dinamu dva gola, ali mogli smo i zabiti još dva ili tri. Ipak, zadovoljan sam, dobro smo se snašli. Stalno imamo problema s golovima naših napadača koji nisu tipične devetke kaznenog prostora, s drugačija dva napadača to bi bilo i prije riješeno”, kazao je strateg Hajduka Igor Tudor nakon velike pobjede Hajduka koja je barem malo popravila loš dojam iz postkorona faze i loših rezultata kojim je Hajduk izgubio šanse za drugo mjesto na ljestvici i kvalifikacije za LP.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI