MAMIĆ ŠALJE PORUKU VUČIĆU: ‘Poznata je moja simpatija prema predsjedniku Srbije pa je možda ovo dobro prilika da ga nešto zamolim’

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Nakon što je ždrijeb posljednjeg pretkola Lige prvaka donio mogućnost susreta Dinama i Crvene zvezde, Zdravko Mamić tom se potencijalnom dvoboju jako veseli.

Ako bude u mogućnosti susret bi volio gledati izbliza, na stadionu Crvene zvezde jer u Zagreb ne smije zbog toga što bi ga priveli i odveli u zatvor.

Zbog toga je nekadašnji ‘gazda’ Dinama poslao je javnu molbu Aleksandru Vučiću, predsjedniku Srbije.

Mamić bi volio da mu Vučić pomogne ostvariti želju čije ispunjenje baš želi, dakako, ako bude velike utakmice.

“Poznata je moja simpatija prema predsjedniku Srbije pa je možda ovo dobro prilika da ga nešto zamolim”, rekao je Mamić za Sputnjik pa prešao na stvar: “Možda nije dobro to raditi preko novina, ali ako dođe do tog susreta, volio bih biti u Beogradu na utakmici”.



Prokomentirao je i potencijalni susret do kojeg će doći ako Dinamo prođe Legiju, a Zvezda moldavski Šerif.

“Moj stav se zna od prošle godine kada su me pitali, rekao sam da ne želim Zvezdu.

Međutim, ta utakmica može se dogoditi i kada je već tako treba svi, koji imamo bilo kakve mogućnosti, da učinimo da prođe u fer i sportskom duhu. Da bude bez velikih tenzija, iako će biti jer je ulog veliki. Nisu Zvezda i Dinamo preko 30 godina igrali, veliki je ulog, ulaz u Ligu prvaka. To je izazov za odlikaše. Želim vjerovati da su Zvezda i Dinamo odlikaši, a očekujem da i država odradi svoj dio posla, ako dođe do meča jer moramo prvo sačekati dvije utakmice”, zaključio je Mamić, piše Sputnjik.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI