MANCHESTER UNITED OBJAVIO TUŽNU VIJEST! Oprostili se od svog velikog navijača iz Kijeva: Pucali po autu u kojem je bio s obitelji

Foto: Twitter

Užasnu vijest objavio je engleski nogometni klub Manchester United. Na svojim službenim stranicama objavio kako je u Kijevu ubijen jedan od osnivača navijačke skupine Uniteda u Ukrajini Aleksandra Kukina.

“Manchester United duboko je potresen. Doznali smo da je preminuo Oleksandr Kukin, jedan od osnivača navijačkog kluba Manchester Uniteda u Kijevu. Naš je veliki navijač ubijen. Njegov su automobil pogodili meci ruske vojske”, poručili su iz kluba.  “Njegova supruga i kći preživjele su tragediju, ali nakon toga su odvezene u bolnicu i podvrgnute operacijama. Šaljemo im našu sućut uz nadu da će se što prije oporaviti. Klub traži način kako bi mogao pomoći Oleksandrovoj obitelji i kijevskim navijačima”, poručili su iz Manchester Uniteda.

Kako se doznaje nesretni Kukin bio je u svojem autu sa suprugom i kćeri, kada su na njih pucali pripadnici ruskih snaga, koji već skoro mjesec dana vrše agresiju u Ukrajini.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI