Mancini: ‘Imao sam oštre sukobe s Kovačićem. Rekao sam mu…’

Facebook

Komentirao je i Brozovića, koji je u Inter stigao 2015. godine iz Dinama, a Mancini ga je usporedio s Joaom Mariom

U velikom intervjuu za Gazzettu dello Sport, slavni talijanski strateg Roberto Mancini, odlučio je progovoriti o odnosu s Hrvatima koje je vodio dok je bio na klupi Intera. Konkretno, riječ je o Mateu Kovačiću, Marcelu Brozoviću i Ivanu Perišiću.

Uglavnom, bivši trener milanskog Intera, a danas Zenita iz Sankt Peterburga, prisjetio se u razgovoru za talijanski list 2015. godine kada je Mateo Kovačić napuštao Inter i selio u redove Real Madrida.

S Kovačićem sam imao nekoliko oštrih sukoba. Rekao sam mu: ‘Odbij sve ponude i eksplodiraj ovdje!’. Vjerovao sam u njega, ali Real je došao, a mi smo trebali novac”, rekao je Mancini o veznjaku kojeg je Real platio nešto više od 30 milijuna eura.


Komentirao je i Brozovića, koji je u Inter stigao 2015. godine iz Dinama, a Mancini ga je usporedio s Joaom Mariom.

Mario je bio igrač identičan Brozoviću, a ja sam tada trebao nešto drugačije, brzog napadača, kao što je Gabriel, sposobnog da probije protivničku obranu kada se zatvara”, kazao je Mancini.O Perišiću je imao lijepe riječi. “Perišić je fizički užasno moćan. Nedostaje mu kontinuiteta, ali i kada ne napravi puno – opet napravi dosta. Pa, tko je bolji od njega u Interu”, zapitao se Mancini.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI