Mandžo nije dobro došao u Moskvu: Navijači Lokomotiva digli glas protiv njegova dolaska!

Mario Mandžukić postao je glavna vijest nakon što je u nedjelju završio svoju katarsku epizodu nakon sedam mjeseci te je u potrazi za novim klubom. Posljednji klub koji je spominje u kontekstu njegova dovođenja je Lokomotiv Moskva.  No Mario je očito malo previše zahtjeva za dvije godine ugovora, pa su čelnici kluba gdje je kapetan naš Vedran Ćorluka ostali u nevjerici. Mandžo navodno traži ugovor na dvije godine i godišnja primanja u iznosu 4 milijuna eura. Rusi smetaraju da je to apsolutno prevelik iznos.

Dopisnik tamošnjeg Betting Insidera Mihail Danšin tvrdi da razgovori između Lokomotiva i Mandžukića traju već mjesec dana te da je situacija posve ozbiljna i profesionalna. Treba i istaknuti da su se navijači Lokomotiva na društvenim mrežama glasno pobunili zato što čelnici kluba imaju namjeru dati vrlo dobru plaću starijem nogometašu umjesto da, prema njihovu mišljenju, ulože u  mlade talente za dugoročno razdoblje. Po bilu javnosti i navijačima Mandžo očito nije u uvjetima koje traže dobrodošao u Moskvu.

Uz Lokomotiv najviše interesa u posljednje vrijeme za Mandžu pokazuje budući povratnik u Serie A Benevento. Kako je već ranije istaknuo Ivan Cvjetković, menadžer Marija Mandžukića, Super Mario će svakako nastaviti svoju karijeru.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI