MANDŽO SE NAKON DUGE ŠUTNJE OGLASIO: Emotivno se obratio svom bivšem suigraču iz Juventusa!

Foto:David Klein/Sportimage (Cal Sport Media via AP Images/Guliverimage

Legendarni stoper i kapetan Juventusa 37-godišnji Giorgio Chiellini najavio je odlazak iz kluba na kraju ove sezone nakon 18 sezona igranja u redovima torinske Stare dame.

Chiellini je ukupno odigrao 559 utakmica za Juventus, a pritom je osvojio devet titula u Serie A i jedan u Serie B. Ukupno je uzeo 20 trofeja s torinskim velikanom, dok je s Italijom bio prvak Europe. Njegov idući izazov je po svemu sudeći američki MLS iako o tome još nema službene potvrde.

Jedan od onih tko je s Chiellinijem dijelio svlačionicu je i  naš bivši reprezentativac Mario Mandžukić, koji se emotivno oprostio od velikog braniča.

“Dragi Giorgio Chiellini, bila je čast dijeliti s tobom svlačionicu Juventusa. Uživao sam u borbama s tobom na treninzima i volio boriti se uz tebe za Juventus. Ti si ratnik, radnik koji naporno radi i pravi suigrač. Ne čudi što su Juventus i Italija imali toliko uspjeha dok si igrao za njih jer ti si veliki vođa i rođeni pobjednik. Čestitam ti na sjajnoj karijeri u Juventusu i želim ti sve najbolje u budućnosti”, napisao je Mandžukić svom bivšem suigraču.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI