MANDŽUKIĆ OBJAVIO KRAJ VELIČANSTVENE KARIJERE: Emotivnim pismom poslao dirnut će mnoge! ‘Dragi mali Mario, dok obuvaš ove kopačke…

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ono o čemu se šuškalo dobilo je svoju potvrdu. Mario Mandžukić, popularni Mandžo objavio je kraj svoje veličanstvene nogometne karijere.

Nakon sedamnaest godina karijere Mandžo se oprostio pismom preko društvene mreže koje prenosimo u cijelosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mario Mandžukić MM 9 (@mariomandzukic)



”Dragi mali Mario,

dok obuvaš ove kopačke, svoje prve u životu, ne možeš ni zamisliti što ćeš sve ostvariti u nogometu. Zabijat ćeš golove na najvećim pozornicama i u dresovima najvećih klubova osvajati najveće trofeje. U dresu najvećeg ponosa, hrvatske reprezentacije, ispisat ćeš neke od najvažnijih trenutaka hrvatskog sporta.

Uspjet ćeš jer ćeš na svom putu imati puno ljudi koji će ti pomoći – suigrače s kojima ćeš se boriti, trenere od kojih ćeš učiti, navijače koji će te bodriti te obitelj, menadžera i prijatelje koji će uvijek biti uz tebe. Svima njima bit ćeš zauvijek zahvalan!

A prije svega, uspjet ćeš jer ćeš uvijek davati sve od sebe, i na kraju karijere, na to ćeš biti najviše ponosan. Za nogomet ćeš puno žrtvovati, ali znat ćeš da je bilo vrijedno zbog nevjerojatnih trenutaka koje si doživio.

Prepoznat ćeš pravi trenutak za završiti igračku karijeru, staviti ove kopačke u vitrinu i bit ćeš sretan što za ničime ne žališ. Nogomet će uvijek biti dio tvog života, ali veselit ćeš se novom poglavlju.

Uživaj!

Tvoj veliki Mario

P.S. Ako nekad budeš igrao protiv Engleske u polufinalu SP-a, budi koncentriran tamo negdje oko 109. minute.”

U 89 nastupa za ‘Vatrene’ postigao je 33 gola.

Na svemu mu se zahvalio i HNS  na svojoj Facebook stranici:

Emotivnim pismom namijenjenom “malom Mariju”, veliki Mario Mandžukić danas je završio sjajnu igračku karijeru. Mandžo, hvala ti na svemu i sretno u novom poglavlju! ❤️

Facebook Comments

Loading...
DIJELI