MANDŽUKIĆA slavili pa ‘razapeli’

Gotovo svi renomirani talijanski mediji dali su Mandžukiću jednu od najnižih ocjena na utakmici

Hrvatski napadač Mario Mandžukić jedan je od glavnih krivaca za kiks Juventusa protiv Parme. Juve je imao 2:0 pa onda i 3:1, a na kraju je pogotkom Gervinha u 93. minuti Parma stigla do 3:3 remija i to velikim dijelom zbog greške Marija Mandžukića.

Hrvatski napadač vratio se nakon ozljede, bio je i kapetan Juvenutsa u toj utakmici, namjestio je gol Ronaldu i odradio lavovski posao za momčad kao što to i inače radi. Međutim, u sutonu utakmice baš je on bio jedan od krivaca za izjednačujući gol.

Mandžo je u posljednjim sekundama htio sačuvati loptu u kutu svog desnog kornera, ali je napravio pogrešku kod dodavanja i loptu je uzela Parma te je u nastavku akcije Gervinho izjednačio.

Gotovo svi renomirani talijanski mediji dali su Mandžukiću jednu od najnižih ocjena na utakmici i uputili su mu žestoke kritike.

“Paradoksalno je da napadač pogriješi na svojoj polovici u posljednjim sekundama. Nakon odlično odigrane utakmice, sjajnog ubačaja za Ronalda i 3:1, naivni Mandžukić je u 93. minuti poklonio loptu Parmi za izjednačenje i time sve uništio. Upropastio je savršenu utakmicu. Dobio je romantični pljesak navijača nakon povratka od ozljede. I ponovno je otvarao prostore za Ronalda, žrtvovao se za momčad, ali u tim posljednjim sekundama nije bio lucidan i napravio je grešku iz koje je Parma stigla do 3:3”, konstatira TuttoMercato.



Eurosport je pisao sljedeće…

“Njegov povratak na teren odmah je pokazao koliko je važan za Juve i Ronalda. I ne samo zbog asistencije za treći gol na utakmici. Međutim, pogreška za 3:3 pokvarila je utisak o njegovom nastupu protiv Parme”, ocjenjuje Eurosport, a gotovo isto su bili opisi Gazzette dello Sporta i Corriere dello Sporta.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI