MARIO MANDŽUKIĆ NAPUŠTA JUVENTUS: Pregovori su u završnoj fazi

juventus.com

Nema milosti za Marija Mandžukića u Juventusu. Nakon reprezntativne pauze njegov status u Juventusu nije se promijenio. Maurizio Sarri i dalje nije promijenio mišljenje u vezi njegovog statusa. ‘Higuain je bolje trenirao i zato je ispred Mandžukića s čijim zalaganjem nisam zadovoljan,’ tvrdi Sarri.  Zajedno sa Mattiom De Sciglijom nije prijavljen za utakmicu protiv Fiorentine te su sve veće glasine kako će bivši hrvatski nogometni reprezentativac napustiti Juventus.

Prvo je bila aktualna priča kako će otići put Katra, ali to nije njegova željena destinacija. No pojavile su se nove informacije. Ovoga puta vezane uz Ameriku. SkySport Italia javlja da je Mandžukić u poodmaklim pregovorima s američkim klubom Los Angeles FC, a istu informaciju potvrdio je Gianluca Di Marzio pa su ju prenijeli i ostali relevantni talijanski mediji. Nešto se kuha i sada je svima jasno da Mandžo neće dočekati kraj polusezone u Juventusu. Kroz nekoliko dana Mandžukić bi trebao otići potpisati ugovor, a gradski derbi bi trebao igrati protiv Zlatana Ibrahimovića koji igra za LA Galaxy.

Službeni prijelazni rok u MLS-u trajao je od 9. srpnja do 7. kolovoza, ali prema Fifinim pravilima, momčadi američke profesionalne lige mogu zatražiti Međunarodni certifikat za transfere (ITC) od igračeva prijašnjega kluba te na temelju toga dovesti igrača ili trajno ili na posudbu izvan prijelaznog roka.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI