MARKO PJACA IMA NOVI KLUB: Hrvatski hit trener doveo najskupljeg Dinamovca u svoje redove!

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Vijest koja je bila u sferi neslužbene i nagađanja dobila je službenu potvrdu. Hrvatski nogometaš ponovno je promjenio klupsku boju. Iz Juventusa odlazi u gradskog rivala Torino.

Riječ je o jednogodišnjoj posudbi s pravom na otkup ugovora.

Otkako je u ljeto 2016. godine iz Dinama u transferu vrijednom čak 23 milijuna eura prešao u Juventus, zbog čega je postao najskuplji dinamovac u povijesti, Pjaca je odigrao tek 21 utakmicu u Juventusa. Najveći uzrok te činjenice su  česte ozljede zbog kojih se njegova karijera nije razvijala u željenom pravcu, pa je tako većinu vremena proveo na posudbama po klubovima diljem Europe.

Ovo je njegova peta posudba u nizu i sada odlazi u redove gradskog rivala na čijoj klupi odnedavno sjedi hrvatski stručnjak Ivan Jurić koji je prošle ali i ne samo prošle sezone dobio puno pohvala na račun igre Hellas Verone kojoj je bio na klupi.

Protekle je sezone također bio u Seriji A, bio je član kluba kojeg je također trenirao Jurić,  Genoe i u dresu tog kluba skupio 35 nastupa, uz tri pogotka i dvije asistencije. Prema Transfermartku danas vrijedi četiri milijuna eura, a iznos odštete još nije poznat.

Između ostalog, hrvatskog trenera je jako pohvalio  i Antonio Conte koji je prošle sezone osvojio talijansko prvenstvo s Interom iz Milana.

Jurić je također jako pohvalno i afirmativno govorio o Marku Pjaci i zasigurno je on jedan od glavnih ‘krivaca’ za dolazak Pjace u redove Juveovog gradskog rivala.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI