MATJAŽ KEK JOŠ NIJE POTPISAO! Rijeku za sada vodi trener bez ugovora

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Ono što i dalje čudi jest da Rijeka još uvijek nije pripremila ugovor Keku, čovjeku koji je na Kvarner donio povijesnu duplu krunu. Čudno zar ne?

U Rijeci je turbulentno ovih dana. Otkako je završila sezona i Rijeka se okitila dvostrukom krunom, ne prestaju priče o odlasku više od polovice momčadi, ali ono najvažnije, status trenera Keka i dalje je neizvjestan. Naime, Kek još uvojek nije potpisao novi ugovor, a već se barem mjesec dana govori kako Slovenac samo što ne potpiše.

Ono što i dalje čudi jest da Rijeka još uvijek nije pripremila ugovor Keku, čovjeku koji je na Kvarner donio povijesnu duplu krunu. Čudno zar ne?

“Dogovor s predsjednikom i dalje vrijedi, premda nisam ništa potpisao. Znaju u Rijeci vrlo dobro situaciju”, kazao je Kek za slovenski portal, koji tvrdi da Kek nije baš bio presretan glede nekih stvari na Rujevici.

Istaknut ćemo, Keku je ugovor službeno istekao u četvrtak 15. lipnja (danas), ali s Rujevice ne dolaze informacije da je Mišković riješio status slovenskog stratega u Rijeci. Mišković je kroz sezonu naglašavao kako neće ‘ometati trenera i njegov rad dok traje sezona’, ali sezona je gotova, trenera više ništa ne može omesti, a ugovora i dalje nema.

Dakle, Rijeku trenutno vodi trener bez ugovora, ali Kek je kazao kako je čovjek od riječi, koja vrijedi više od ugovora no pitanje je koliko će tolerantni Slovenac raditi bez ugovora.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI