“Meathead” nokautirao legendu Fjodora pa poručio da želi borbu s Miočićem

screenshot

Matt Mitrione, bivši igrač američkog nogometa, senzacionalno je pobijedio je najvećeg borca slobodne borbe Fjodora Jemjeljanenka tehničkim nokautom nakon 76 sekundi. Senzacionalna borba odigrala se na Belattorovom eventu u New Yorku kao najveća priredba te vrste do sada.

Svijet slobodne borbe bio je u šoku, čak je i Dražen Forgač u prijenosu na RTL-u povikao “Jao”, nakon što je prosječan borac poput Mitrionea krenuo dokrajčivati istinskog velikana MMA-a. Fjodor je tako opet poražen te nastavio vrlo loš niz na američkom tlu i nakon tri poraza upisao još jedan.

“Meathead”, nadimak koji mu je dodijelio njegov trener, slavni poluteškaš Rashad Evans, nakon borbe je izjavio da je Fjodor najbolji MMA borac svih vremena ali da trenutno najboljim svjetski teškašem smatra sebe.

I reći ću vam nešto, ja jako volim Stipu Miočića, on je sjajan momak. Ovim putem mu se želim obratiti i reći mu da iskoristi Ali Act. Nakon što uzmem pojas Bellatorova prvaka, obojica iskoristimo tu priliku i napraviti međusobnu borbu dva prvaka. Bila bi to sjajna borba i donijela bi nam odličnu lovu“, izjavio je Mitrione.

Napomenimo da je 38-godišnji Matt “Meathead” Mitrione svoju MMA karijeru započeo tek u 31 godini života.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI