MEDIJI GA NAPALI IZ ZASJEDE! Kontroverzni talijanski bogataš se zaletio s obećanjem, pa ostao zatečen

Foto: Pixabay

Silvo Berlusconi jedan je od najživopisnijih osoba na talijanskoj političkoj sceni, ali se ubraja i među one vlasnike nogometnih klubova koji svašta obeća jer je u mogućnosti gotovo bilo što ispuniti pa je tako na božićnom domjenku uzeo mikrofon i igračima obećao:

“Pronašli smo dobrog, prijateljski raspoloženog trenera sposobnog motivirati naše dečke. Igračima sam dao dodatnu motivaciju rekavši da ću im, pobijedimo li Milan, Juventus ili jedan od većih klubova, poslati pun autobus prostitutki u svlačionicu.”

Naime, Monza je u nedjelju pobijedila Juventus 2:0, a na Twitteru su objavili sliku autobusa što je moglo biti i više nego simbolično. Golovima Patricka Ciurria i Danyja Mote iz prvog poluvremena Monza je pobijedila i preskočila Juventus na ljestvici klubova Serie A.

https://www.instagram.com/p/CoAlHzMpx6C/?utm_source=ig_web_copy_link

Nogometni klub iz grada poznatog po trkaćoj stazi sada je na 11. mjestu s 25 bodova. Talijanskog bogataša podsjetili su na obećanje, a to je potvrdio i sam u razgovoru za La Repubblicu, priznavši kako je autobus s prostitutkama spomenuo i to ne samo jednom.



“Dobio sam već 100 telefonskih poziva u kojima me se tražilo da održim svoju riječ”, rekao je kontroverzni Talijan. Mnogi su nakon toga komentirali njegovu objavu na Twitteru, a izvori bliski klubu smatraju da je poznati Talijan ispunio svoje obećanje.

https://www.instagram.com/p/CoAc9ueLAKx/?utm_source=ig_web_copy_link

Facebook Comments

Loading...
DIJELI