MEDIJI U AZERBAJDŽANU NAKON UTAKMICE: ‘Senzacija, remi sa viceprvakom svijeta’

Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatska je u Trnavi pokazala zašto je viceprvak svijeta. Bila je to prava mala nogometna lekcija koja nas je podsjetila kako je to bilo prošle godine na Svjetskom prvenstvu. Nažalost hladan tuš došao je tri dana kasnije u kvalifikacijama za EURO protiv Azerbajdžana.

Nakon kiksa Hrvatske nogometne reprezentacije protiv Azerbajdžana, mediji u toj nama dalekoj zemlji raspisali su se o senzaciji kojima se dogodila na Bakcell areni u Bakuu. Mediji su s razlogom oduševljeni rezultatom i ne vjeruju što se to dogodilo.

Oxu.az ovaj uspjeh uspoređuje sa situacijom prije četiri godine kada je Hrvatska s izbornikom Nikom Kovačom u Azerbajdžanu odigrala 0:0. Kovača je taj rezultat koštao posla, a sada se naravno ne očekuje isto oko izbornika Zlatka Dalića s obzirom na to da je Hrvatska i dalje na prvom mjestu svoje kvalifikacijske skupine unatoč kiksu.

Haqqin.az remi Azerbajdžana naziva senzacijom, a 1.news.az ističe činjenicu kakvoj su reprezentaciji otkinuli dva boda.

“Pa mi smo remizirali s viceprvakom svijeta”, pišu, dok Milli.az slavi junaka Azerbajdžana Khalilzadea koji je majstorki pogodio za 1:1.”Poput ratnika je prošao kroz hrvatsku obranu.” pišu dalje sa oduševljenjem.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI