Melem za teške Barcine rane: Na klupu dolazi jedna od najvećih klupskih legendi?!

Screenshot

Barcelona je u velikom neredu i kaosu. Naslov prvaka sve više izmiče iz ruku. Nakon remija u derbiju s Atleticom 2:2 i sinoćnje pobjede Reala 1:0 protiv Getafea zaostatak Katalonaca iznosi četiri boda. No to je tek santa leda u nizu problema koji su zadesili Barcelonu. Igrači su po svemu sudeći okrenuli leđa treneru Setienu,  a sam  trener je ušao u sukob sa Griezmanom. Glavna zvijezda Messi  se sukobio s asistentom Ederom Sarabiom. 

Već se traži i nasljednik Setiena kojem je još ostala samo Liga prvaka za spas sezone, no upitno da li i to biti dovoljno da opstane na klupi katalanskog velikana. Setien je preuzeo Barcelonu sredinom siječnja umjesto Ernesta Valverdea no njegova će avantura na klupi Barcelone završiti zapravo i prije nego je i počela.

Francesco Aguilar, novinar El Mundo Deportiva, najupućenijih u stanje u Barceloni tvrdi da se u klub vraća jedna od najvećih legendi. Xavi Hernandez bi prema njemu trebeo sjesti na klupu Barcelone u idućoj sezoni.

Xavi je sve dogovorio s Barcelonom i zarađivat će šest milijuna eura godišnje, piše Aguilar pozivajući se na izvore u Kataru. Za vruću klupu Barcelone prema španjolskim medijima konkuriraju još petorica imena: Nizozemac Ronald Koeman (57), Argentinac Mauricio Pochettino (48), Španjolac Roberto Martinez (46), te njegov sunarodnjak i trener Barcine B momčadi Javier Garcia Pimienta (45).

Facebook Comments



Loading...
DIJELI