MESSI SE POSUO PEPELOM! Riječi koje je izgovorio odjeknut će u Kataloniji! Poslao poruku i navijačima

Facebook: Leo Messi (Official)

Leo Messi dao je intervjuu za katalonski Sport, i u njemu je nakon mjeseci ratovanja s BarcelonomKoemanom i svima drugima priznao vlastite greške i pozvao na ujedinjenje za bolju Barcu.

Tako je Leo bio i jako zaokupljen postanjem isprike i riječi poticaja na društvenim mrežama pa je na tviteru napisao dosta odlučnu poruku.

“Nakon toliko neslaganja i sukoba, želim konačno stati na kraj svemu tome, hoću da se takve stvari više ne ponavljaju. Svi navijači Barcelone moraju se ujediniti i znati da najbolje tek dolazi. Još više strasti i entuzijazma je jedini način da dosegnemo sve naše ciljeve koji su uvijek najviši mogući, uvijek ujedinjeni i idući u istom smjeru”, poručio je Messi.

“Priznajem svoje greške, ali ako su i bile, to je samo za bolju i jaču Barcelonu. Želim svima poslati poruku da ako ih je zasmetalo što sam rekao ili učinio, da je to bilo samo za boljitak kluba, ne za osobni interes.”, samokritično je zaključio Messi.

Tako je izgleda Messi stavio točku na rat s Barcelonom a pretpostavljamo kako će i vrhuška Barce uskoro poslati pomirljive poruke prema Leu.



Napokon navijači Barcelone mogu početi mirno spavati nakon nekoliko mjeseci znajući da će im ljubimac ostati na Camp nou.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI