MESSI SE U SUZAMA OPROSTIO OD BARCELONE: ‘Zahvalan sam na brizi koji su mi svi dali. O svemu sam razmišljao, ali riječi sad ne dolaze’

Screenshot/YouTube

Argentinski čarobnjak Lionel Messi oprašta se od Barcelone. Nakon dva desetljeća došlo je vrijeme za kraj.

Messi se tek krenuo obraćati navijačima, a prije nego je izustio prvu riječ, već je bio u suzama.

“Zahvalan sam na brizi koji su mi svi dali. Nikada nisam zamišljao da ću ovako otići jer nisam niti razmišljao o odlasku, ali stvarno nisam mislio da će to biti ovako. Mislio sam da ću otići na terenu, s navijačima, poklicima”, započeo je Messi.


“Nisam igrao pred navijačima već godinu i pol. Nisam se oprostio kako treba, ali očito treba biti ovako. Jako sam zahvalan na svoj ljubavi koju su mi svi pokazali. Imao sam neke prekrasne trenutke ovdje svih ovih godina, kao i neke loše, ali kad god sam pao, ljudi su uvijek prepoznali ljubav koju imam za klub. Nadam se da ću se moći vratiti u ovaj klub neki drugi put na neki drugi način kako bih pomogao klubu da i tad bude najbolji na svijetu.

Zaboravljam puno stvari koje bih htio reći… O svemu sam razmišljao, ali riječi sad ne dolaze”, rekao je Argentinac slomljen, a onda zaradio gromoglasan pljesak. I ponovno se rasplakao.Na pitanje koji mu je najljepši trenutak, odgovorio je:

“Prošao sam ovdje puno lijepih trenutaka, ali kad bih baš morao odabrati jedan. Možda onda kad sam debitirao. Tad su mi se ostvarili snovi, a sve ostalo nakon toga je bilo čudesno, ali mislim da ću se debija uvijek sjećati. Trenutka kad je sve počelo”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI