MESSIJA ZAUSTAVILI SAUDIJCI KOJI SU NAMUČILI I VATRENE! Arabija zaustavila čudesan niz pobjeda Gaučosa od 2019. i razotkrila njihovu boljku

Foto: Guliver Image

Prvu veliku senzaciju na Svjetskom prvenstvu u Katru priredila je Saudijska Arabija pobijedivši Argentinu 2:1!!! Nakon SP-a u Rusiji Gaučosi su ponovno u problemima, te će do zadnje utakmice biti u neizvjesnosti hoće li proći.

Argentinci su došli s čudesnim nizom pobjeda koji traje od 2019. godine, ali osjetio se grč igranja prve utakmice na SP-u, što je i prije bila njihova boljka.

Gaučosi su poveli i to dosta rano, iz neobičnog jedanaesterca, koji je dosuđen zbog prekršaja dok je Lionel Messi izvodio slobodan udarac.

Foto: Guliver Image

Sudac je nakon VAR provjere u 10 minuti dosudio kazneni udarac za Argentinu zbog prekršaja nad Leandrom Paredesom, koje je Messi uspješno u pretvorio u gol.

Uslijedilo je razdoblje evidentne dominacije Argentina, a postizali su golove u 22., 27. i 35. minuti, ali niti jedan gol nije priznat zbog zaleđa.



Totalni šok za Argentince dogodio se u svega pet minuta. Prvo je u 48. minuti zabio Al-Shehri, da bi pet minuta kasnije mrežu zatresao i Al-Dawsari!

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI