MIHAJLOVIĆ OTVORENO PRIZNAO TKO SU MU FAVORITI: Ovo bi moglo jako odjeknuti u Hrvatskoj

Foto: Profimedia

Siniša Mihajlović, nekada veliki srpski nogometaš, od preklani s klupe vodi Bolognu, a tijekom gostovanja u talijanskoj emisiji Tiki Taka dotaknuo se nekoliko nogometnih tema.

Među njima, Mihajlović je komentirao kako vidi Europsko prvenstvo koje će pratiti ovoga ljeta. Ondje neće biti Srbije koja je u završnici kvalifikacija bila bez uspjeha protiv Škotske, a otkrivajući svoje favorite, 52-godišnji srpski trener i nekadašnji odlični igrač spomenuo je i hrvatsku reprezentaciju.

Mihajlović je otkrio da će, u nedostatku Srbije, navijati za Italiju, a pomalo i za Hrvatsku.

Rodom iz Vukovara, Mihajlović je u svojim odnosima s bivšim hrvatskim suigračima za vrijeme Jugoslavije prošao i dobro i loše. Najviše je nesuglasica bilo s Igorom Štimcem, kojeg je lani optužio za teške riječi dok su se sreli  uoči utakmice Hajduka i Crvene zvezde u finalu Kupa Jugoslavije iz 1990. godine.

Kako je Mihajlović istaknuo, Štimac mu je tada rekao da moli Boga da njegova obitelj ubije Mihajlovićevu obitelj u Borovu, Štimac je u razgovoru za Index kasnije te riječi demantirao, no hladni odnosi su ostali.



Sudeći po Mihajlovićevoj novoj izjavi, bez obzira na neke sukobe koji traju, on Hrvatskoj i dalje želi dobro i barem dio njegovih emocija bit će na strani Vatrenih dok traje Euro

Facebook Comments

Loading...
DIJELI