Milan došao u Madrid po Kovačića, ali ostao je ‘suh’… Meta je i hrvatski napadač!

INSTAGRAM: Mateo Kovačić

Sportski direktor talijanskog prvoligaša Milana, Massimiliano Mirabelli u utorak je prisustvovao utakmici polufinala Lige prvaka između Reala i Atletica u kojoj je 'kraljevski klub' slavio s 3:0 pogocima Cristiana Ronalda.

Kraj sezone se bliži, a priče i nagađanja o transferima sve su češća. Sportski direktor talijanskog prvoligaša Milana, Massimiliano Mirabelli u utorak je prisustvovao utakmici polufinala Lige prvaka između Reala i Atletica u kojoj je ‘kraljevski klub’ slavio s 3:0 pogocima Cristiana Ronalda. No, Mirabelli je na Santiago Bernabeuu bio iz poslovnih razloga, naime, došao je gledati Matea Kovačića i Alvara Moratu. Doduše, put mu se baš i nije isplatio jer je Zidane obojicu ostavio na klupi za pričuve, ali mogao je uživati u demoliranju Atletica.

Kovačić i Morata velike su želje Milana koji je dobio bogatu financijsku injekciju nakon što su ih preuzeli Kinezi i sada si može priuštiti tražiti pojačanja po najjačim europskim klubovima. Odabrali su baš hrvatskog veznjaka i španjolskog napadača, a obojica imaju iskustva igranja u Serie A pa je zapravo i logičan takav odabir. Kovačić je igrao u Interu od 2013. do 2015., a Morata od 2014. do 2016. u Juventusu.

No, Calciomercato navodi kako nisu jedini. Podsjećaju da postoji interes Milana za još jednim hrvatskim reprezentativcem. Nikola Kalinić je, između ostalog i na meti ‘rossonera’. Kažemo između ostalog jer ga traži još nekoliko klubova, ali oni će se brzo filtrirati jer Kalinić ima visoku odštetnu klauzulu od 50 milijuna eura, a Fiorentina možda pristane na nešto manju cijenu od 35 milijuna eura. Kako god se okrene izdašna je to svota novca koju si ne može baš svatko priuštiti, ali Milan može.

Isto tako, nagađa se kako je Fiorentina već našla zamjenu za Kalinića, a to bi trebao biti Napolijev Leonardo Pavoletti.

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI