MILAN KRENUO U VELIKI ‘SHOPPING’: Prvi transfer već dogovorili, a spominju se Benzema, Aubameyang, Morata… i jedan Hrvat!

Instagram: Karim Benzema

Sve u svemu, Milan će biti izuzetno aktivan ovoga ljeta, barem ako je suditi po ovim pompoznim najavama.

Novi, kineski, vlasnici Milana nisu se šalili kada su kazali kako će vratiti klub na staze slave. Milan je, prema pisanju talijanskih medija, dogovorio prvo pojačanje za novu sezonu, a riječ je o braniču Villarreala i dugogodišnjoj želji ‘rossonera’, Mateu Musacchiju.

Milan je spreman platiti ‘žutoj podmornici’ 15 milijuna eura i dodatne bonuse za Musacchija, prenosi Sky Sport Italia. No, to je tek početak jer su Kinezi spremili oko 150 milijuna eura za ljetna pojačanja.

Naime, sredinu terena namjeravaju pojačati Cescom Fabregasom, ali velika im je želja dovođenje hrvatskog reprezentativca, Matea Kovačića, iz Real Madrida. Kovačić već ima iskustvo igranja u Serie A, a Corriere dello Sport piše kako bi mogao na ljeto preći baš u redove gradskog rivala svojeg bivšeg kluba.

Nadalje, kreće se u potragu za pojačanjem u napadu, a tu su u igri još dvojica igrača Reala. Spominje se Karim Benzema, odnosno, Alvaro Morata. U slučaju da se ti transferi izjalove, talijanski mediji pišu kako bi Milan pokušao dovesti svojeg bivšeg igrača, Pierre-Emericka Aubameyanga, a u igri je još i Alexandre Lacazette.

Sve u svemu, Milan će biti izuzetno aktivan ovoga ljeta, barem ako je suditi po ovim pompoznim najavama.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI