MILAN PONOVNO ZAUSTAVLJEN: Jurić našao lijek za Rossonere, Rossoneri upisali i drugi uzastopni remi

U posljednjem nedjeljnom susretu 32. kola talijanske Serie A nije bilo golova, nogometaši Torina i Milana su podijelili bodove. Milan je imao šansu dodatno se učvrstiti na vrhu ljestvice, no uz ovaj rezultat otišao je na dva boda plusa u odnosu na Inter i Napoli, s tim da Inter ima utakmicu manje. Torino je i dalje na 11. mjestu.

Oba sastava mogu žaliti za preostala dva boda, a igra se nakon tvrdog prvog dijela otvorila u nastavku kada su se na obje strane propuštale šanse. Za Torino, sastav kojeg vodi hrvatski trener Ivan Jurić, Josip Brekalo je odigrao cijelu utakmicu, dok je Marko Pjaca ostao na klupi za pričuve. Ante Rebić nije konkurirao za Milan zbog manje ozljede.

Treba istaknuti kako je prije ovog susreta Milan imao niz od četiri pobjede u međusobnim dvobojima protiv Torina. Ovo je ujedno i drugi uzastopni remi i  Milan se ponovno doveo u situaciju kompromitira šanse za naslov prvaka. Do kraja je još šest kola, šest utakmica u kojima je čini se Inter opet ima najviše šansi za otići do kraja, jer se nakon pobjede za vikend kao jedina momčad s vrha približio Milanu na samo bod a uz to ima i utakmicu manje koju treba odigrati protiv Bologne.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI