MILAN SLAVIO PROTIV PAŠALIĆA I DRUŠTVA I STIGAO NA KORAK OD NASLOVA: O golu Hernandeza još će se dugo pričati

Andrea Staccioli / Insidefoto / Guliver Imag

Nogometaši Milana pobijedili su na San Siru Atalantu sa 2-0 i kolo prije kraja sezone u talijanskoj Serie A došli na korak do naslova prvaka.

Vodeći pogodak za “crveno-crne” postigao je Portugalac Rafael Leao u 56. minuti, a konačnih 2-0 postavio je Francuz Theo Hernandez u 75. minuti, kad je u slalomu od pedesetak metara prošao nekolicinu gostujućih nogometaša, a onda sa 15-ak metara svladao gostujućeg vratara Mussa.

Mario Pašalić je bio u početnoj postavi Atalante, a zamijenjen je u 55. minuti, u kojoj je za Milan u igru ušao Ante Rebić zamijenivši Francuza Oliviera Girouda.

Milan je pobjedom došao do pet bodova prednosti pred Interom, koji kasnije večeras gostuje kod Cagliarija i samo ga pobjeda može ostaviti u utrci za obranu naslova prvaka u zadnjem kolu.

Atalanta je sa 59 bodova ostala na osmoj poziciji i prijeti joj izostanak plasmana u neko od europskih natjecanja. U zadnjem kolu bi pobjedom protiv Empolija momčad iz Bergama mogla izboriti i Europsku ligu, ako se poklope rezultati konkurenata koji se nalaze ispred Atalante, a to su Lazio (62 boda), Roma (60) i Fiorentina (59).



Facebook Comments

Loading...
DIJELI