MIOČIĆ SE OGLASIO NAKON ŠOKANTNOG PORAZA: Posebno se obratio hrvatskim fanovima i objasnio što se dogodilo

Foto: Profimedia

Američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić izgubio je naslov UFC teškaškog prvaka od Kamerunca Francisa Ngannoua koji je žestoko nokautirao a Miočić je nedugo zatim završio i u bolnici a fanovi diljem svijeta zabrinuli su se za njegovo zdravlje. Danas se Stipe obratio fanovima preko svog Instragram profila i umirio sve svoje navijače.

Poručio je da je dobro a posebno se obratio fanovima u Hrvatskoj

Kao prvo, dobro sam. Znam da onaj pad nije bio moj najljepši pad, ali bio sam u nesvijesti, događa se.

Mojoj obitelji, prijateljima i fanova, pogotovo u Hrvatskoj i Clevelandu… Volim vas i žao mi je što sam vas iznevjerio. Hvala mom timu. Znam da žalite zbog svakog poraza kao i ja. Gubimo i pobjeđujemo kao obitelj. Porazi nisu zabavni, uvijek bole neko vrijeme, ali to je zvijer ovog posla. Ne možeš uvijek pobijediti, važno je shvatiti da su porazi sastavni dio sporta (i života) kao i pobjede.

Nemojte nikad zaboraviti da nas Bog stavlja tamo gdje treba u tom trenutku. Ne možete misliti o tome što ste trebali napraviti bolje, ali možete učiti, napredovati i vratiti se bolje pripremljeni sljedeći put.Nažalost, udaljio sam se od plana borbe. Dobro sam se osjećao ulazeći u drugu rundu, vidio sam to kao početak onog što je planirano. Postajao je zadihan, a ja sam ušao previše žestoko i nezaštićeno. Nisam bio u dobroj situaciji za primiti udarac. Vidio je priliku i napravio ono što bi svaki veliki borac napravio.

Čestitao Kameruncu

To je bila moja pogreška koju prihvaća. Želim čestitati Francisu Ngannouu i njegovu timu na zasluženoj pobjed. Subota navečer bila je tvoja večer, uživaj u pobjedi. Zasad ću odmoriti i uživat s obitelji i dočekati našeg sina na ljeto. Pratite me”, napisao je Miočić na  Instragramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stipe Miocic (@stipemiocic)

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI