MIŠKOVIĆ NAJAVIO VELIKE STVARI: ‘Kažu da se raspadamo a ovih dana stižu dva jaka potpisa, ambicije su nam uvijek najveće’

Foto: MATIJA DJANJESIC/CROPIX

Rijeka je nakon izgubljenog finala Kupa i osvojenog četvrtog mjesta krenula u pripreme za novu sezonu. S klupe je otišao Goran Tomić, a unatoč špekulacijama da će na klupu strani trener na kraju je klub s Kvarnera objavio da će u novoj sezoni na njihovoj sjediti Fausto Budicin a tehnički direktor je Dragan Tadić. Od igrača, Josip Drmić otišao je u Dinamo, bivši kapetan Hrvoje Smolčić u Eintracht iz Frankfurta, a Robert Murić i Domagoj Pavičić u turski Konyaspor. Dakle nastao je pravi mali egzodus no predsjednik kluba Damir Mišković sve uvjerava u jednu stvar. “Sigurno ćemo imati ozbiljnu momčad”. U Rijeku je kao prvo pojačanje stigao Mario Vrančić iz engleskog Stoke Citya.

“Što se tiče ekipe, ona će biti sastavljena od 25 igrača. Sada ih imamo 33, ostali će na daljnje posudbe. Od tih igrača, 22 su mlađa od 23 godine, ali još će ovih dana biti dva jaka potpisa”, izjavio je u razgovoru za Radio Rijeku. “I mi moramo dati puno energije, i navijači, i ljudi u gradu, i vi u medijima. Mi smo već 10 godina u problemima, kako neki kažu, ali tu smo i dalje. Oni koji pričaju takve stvari ne žive s klubom i jednostavno ne znaju o čemu pričaju. Rijeka je medijski interesantna jer ‘propada’, a drugi jer rastu. Ne znam samo kako smo onda napravili sve što smo napravili kroz cijelo jedno desetljeće”, rekao je Mišković. Potom je izrekao i ambicije kluba za ovu sezonu.

“Ako ne kažem ‘bit ćemo prvaci’, onda nismo ambiciozni, tako uvijek ispadne u nekim medijima. Cilj je biti stabilan klub, napuniti Rujevicu ljudima koji vole Rijeku, u Kupu ići što dalje, u HNL-u izboriti Europu, ali ako se ukaže prilika, normalno, pokušati i ići na vrh. Mi smo prošle sezone bili jako blizu, ja sam mislio da ćemo uzeti duplu krunu.”, zaključio je Mišković.

 

Facebook Comments



Loading...
DIJELI