MLADI HRVAT ODLAZI U BARCELONU? Gledali su ga na Šubićevcu protiv Dinama

Screenshot/YouTube

Utakmicu na Šubićevcu između Šibenika i Dinama u nedjelju pratio je i Jose Mari Bakero. Bivši veznjak Barcelone došao se uvjeriti u potencijal Nike Raka.

Riječ je o veznjaku, U19 kapetanu reprezentacije, a koji drži vezni red Šibenika zajedno s Marijom Ćurićem. Ustalio se u momčad, sve je konstantniji, sa sve manje oscilacija primjerene mladim igračima.

Ovo ljeto proživio je veliku tragediju, ostao bez majke koja je iznenada preminula, a koja je tek nekoliko dana ranije nazočila s Nikom prilikom potpisivanja trogodišnjeg ugovora sa Šibenikom, pišu Sportske novosti.

Ove sezone Raka su već gledali predstavnici Manchester Cityja, a prati ga i Bešiktaš koji bi ga navodno odmah želio vidjeti u svojim redovima. Veznjak je protiv Dinama odigrao solidnu utakmicu, osim samog početka kada su Mišić, Bulat i Petković bili nadmoćniji, Niko je u nastavku susreta bio sve sigurniji, mirniji na lopti što mu je najveća prednost.

Trenutna vrijednost po Transfermarktu mu je 100.000 eura, ali kada se uskoro ažuriraju podaci cijena će mu sigurno porasti.



https://www.youtube.com/watch?v=7moR4i1GGmY

Facebook Comments

Loading...
DIJELI