MLADI NOGOMETAŠ ODABRAO IGRATI ZA VATRENE! Iz Njemačke dolazi 19-godišnjak koji igra na poziciji centarfora

Foto : Srdjan Vrancic / CROPIX

Nakon nastupa za U-19 reprezentaciju Njemačke, njihova velika nada Igor Matanović  odlučio je igrati za Hrvatsku. Matanović ima samo 19 godina, igrač je Eintrachta na posudbi u St.Pauliju, a odlučio je igrati za Vatrene, objavio je Gol.hr. 

Stručnjaci mu predviđaju veliku karijeru. Matanović igra na poziciji centarfora koja je dosta tanka u reprezentaciji Hrvatske pa je svaka konkurencija je dobrodošla.

Nekoliko mjeseci Marijan Kustić i tehnički direktor reprezentacije Stipe Pletikosa radili su na ovom transferu, Pletikosa ga je dugo pratio, a mladi napadač je prelomio i odlučio obući hrvatski dres, prenose SN.

Hrvatski napadač je sa 17 godina debitirao za seniorsku momčad St. Paulija, odmah je zabio Werderu i postao najmlađi strijelac u povijesti njemačkog kluba.

Matanovića je Eintracht kupio za 500 tisuća eura, ali njemački bundesligaš ga je odlučio ostaviti u drugom rangu Njemačke iduće dvije sezone.



Inače, Matanovićeva obitelj se u Njemačku doselila iz Kotor Varoša pokraj Banja Luke. Prema Transfermarktu vrijedi milijun eura, a igrao je za U-14 reprezentaciju Hrvatske i za selekcije Njemačke do 17, 18 i 19 godina.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI