MODRIĆ I DALJE PAUZIRA: Diže li se uzbuna u redovima Vatrenih? Rusija je sve bliže, trebamo li biti zabrinuti?

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Luka Modrić i dalje je nedovoljno oporavljen za povratak na teren nakon što je nedavno pretrpio ozljedu aduktora. Zbog toga, hrvatski reprezentativni kapetan propustio je gostujući remi Real Madrida protiv Levantea (3:3) prošle nedjelje u drugom kolu španjolske Primere, a njegova stanka se nastavlja.

Kako je objavio Real, Modrić nije na popisu igrača na koje trener Carlo Ancelotti računa za utakmicu trećeg kola sutra protiv Real Betisa u Sevilli. Još uvijek u oporavku od ozljede, Luka nije trenirao sa suigračima u pripremi za dolazeći nastup.

Hrvatska je, tako, ponovno zabrinuta uoči dolazećih utakmica u nastavku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru.

Prošle nedjelje, sve je djelovalo optimističnije jer je Ancelotti najavio da bi se Modrić mogao vratiti protiv Betisa, ali očito je problem ipak ozbiljniji.

Nakon završetka obog nogometnog vikenda, Zlatko Dalić okupit će reprezentativce na prvom okupljanju nakon  uoči rujanskih utakmica od kojih prva dolazi već u srijedu protiv Rusije u Moskvi. Ako Modrić neće biti oporavljen, to bi bio jako težak udarac za Vatrene protiv glavnog rivala u skupini.



Zahtjevni izazovi dolaze i nakon Moskve. Sljedeće subote na redu je susret sa Slovačkom u Bratislavi, a 7. rujna slijedi utakmica protiv Slovenije u Splitu, na Poljudu.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI