MODRIĆ I DRUŠTVO KONAČNO DOČEKALI KRAJ SAGE: Poznata je sudbina Zidanea na klupi Reala!

Screenshot: Instagram/Zinedine Zidane

Nakon završetka sezone koja nije bila trofejna za Real Madrid, doznalo se kakva je sudbina Zinedinea Zidanea na klupi velikana iz glavnog španjolskog grada. Nagađanje da je Zidane na odlasku iz Reala  o kojem se nagađalo već neko vrijeme dobilo je potvrdu informacijom koju je u srijedu kasno navečer objavio poznati talijanski novinar Fabrizio Romano, a potvrdila ju je i španjolska Marca.

Veliki Francuz, tako, završava svoju drugu epizodu na klupi Reala, koja je trajala dvije godine.



Sezona bez ijednog naslova

Real je protekle sezone prošao puno razočaravajućih utakmica, a na kraju te priče ostao je i bez obrane naslova u španjolskoj Primeri. Završio je na drugoj poziciji, iza gradskog rivala Atletica, koji je u prvenstvu dugo dominirao i na koncu je zadržao prednost na vrhu gostujućom pobjedom nad Valladolidom u posljednjem kolu.  U španjolskom Kupu kralja dogodila se blamaža u 16-ini finala, s porazom od trećeligaša Alcoyana nakon produžetaka (2:1), a turbulentna europska sezona stigla je kraju ispadanjem protiv Chelseaja u polufinalu Lige prvaka.

Tko će biti novi čovjek?

Zidane odlazi, a nakon te vijesti, čeka se odluka o nasljedniku. U igri su dvojica Talijana, Massimiliano Allegri i Antonio Conte, no Marca izdvaja i još jednog jakog kandidata, onog domaćeg.

Na klupu prve momčadi Reala mogao bi stići Raul Gonzalez, klupska napadačka legenda iz igračkih dana. Raul je trenerski put u svojem najdražem klubu počeo graditi na klupi druge momčadi, a možda mu uskoro stiže prilika i za veću pozornicu. On se već neko vrijeme spominje kao mogući nasljednik Zidanea na klupi Kraljevskog kluba.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI