MODRIĆ MU NAMJESTIO POGODAK: ‘Taj gol bio je više Lukin nego moj. On je maestro’

screenshot

Luka Modrić pokazao je svoju važnost za Real Madrid već na početku nove sezone u španjolskoj Primeri.

U utakmici odigranoj jučer kasno navečer, Real je u prvom kolu s 4:1 slavio protiv Alavesa, a hrvatski reprezentativni kapetan je za predstavu u Vitoriji zaslužio dvije zvjezdice u ocjenama igrača na stranici Marce, najpoznatijeg španjolskog sportskog lista.

Bila je to još jedna klasična predstava koju je Modrić ‘začinio’ i asistencijom. U 56. minuti je sjajno pronašao Nacha za Realovih 2:0 u tom trenutku, a ta asistencija zaslužila je osvrt Realovog strijelca pred kamerama nakon utakmice.

Nacho je opisao svoj gol razgovarajući za Movistar +, s pohvalom na Modrićev račun.

‘Taj gol bio je više Lukin nego moj. On je maestro’, rekao je igrač koji je Real približio na koncu uvjerljivoj pobjedi.



Nacho je dodao da je sretan zbog svojeg gola, a veseo je i zbog uspjeha cijele momčadi. Početak sezone je uvijek bitan. Tako je i u Realovom slučaju, a igrač koji je zabio na Modrićevu asistenciju to je istaknuo govoreći o vrijednosti pobjede.

Real je do svoje pobjede stigao golovima u drugom poluvremenu. U prvih 45 minuta Madriđanima nije išlo lako, na odmor se otišlo s 0:0, no u nastavku se otvorilo s četiri gola i glavnom ulogom Karima Benzeme koji je bio dvostruki strijelac za momčad Carla Ancelottija.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI