MODRIĆ NA ŽESTOKOM UDARU ŠPANJOLSKIH KRITIČARA: Opisali njegovu igru kao ‘horor’ i najavili nezamislivo!

Facebook

Hrvatski veznjak zamijenjen je u 68. minuti Mateom Kovačićem, a nakon nastupa španjolski mediji nisu bili zadovoljni njegovom igrom.

Nakon 29. kola španjolske Primere i utakmice Real Madrida i Alavesa na žestokom udaru kritičara našao se kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić. Hrvatski veznjak zamijenjen je u 68. minuti Mateom Kovačićem, a nakon nastupa španjolski mediji nisu bili zadovoljni njegovom igrom.

As je njegovu partiju protiv Alavesa proglasio “najgorom u ovoj sezoni”, a Marca je bila još gora u opisu rekavši kako je Lukina igra “horor”. Ipak, prednjače novinari, senzacionalizmu sklonog, Don Balona koji pišu kako je predsjednik Reala, Florentino Perez, poručio Zinedineu Zidaneu da je spreman prodati Modrića ako dođe dovoljno visoka ponuda, odnosno, nemoralna ponuda.

Može se reći kako su španjolski novinari dosta prevrtljivi, ipak, do prije par tjedana pisali su hvalospjeve na račun najboljeg hrvatskog igrača i tvrdili kako je baš on glavni motor Real Madrida, nositelj igre i čovjek koji daje momčadi Zidanea smisao. Danas je već druga priča i gotovo da ga tjeraju iz kluba. No, sve i da se ostvari taj nezamisliv scenarij u kojem Modrić odlazi, kvalitetnih ponuda ima dosta i previše, a maštu definitivno golica interes Manchester Uniteda, to jest, Josea Mourinha.

Modrić trenutno vrijedi oko 45 milijuna eura i ima ugovor o 2020. godine.


jhgjhgjfgjfyf by footy-goals



Facebook Comments

Loading...
DIJELI