MODRIĆ NAJAVIO VELIKI SRAZ U MADRIDU: Maradona vodi navijanje za Napoli, a evo što mu je Luka poručio

Već se danima priča kako će navijače Napolija predvoditi legendarni Diego Maradona, a sada je ponovo netko istaknuo da će 'mali zeleni' biti na tribinama i izazvao je reakciju Luke Modrića.

Madridski Real u srijedu dočekuje Napoli u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, a na službenoj medijskoj konferenciji u najavi okršaja stigli su Luka Modrić i trener Zinedine Zidane. Već se danima priča kako će navijače Napolija predvoditi legendarni Diego Maradona, a sada je ponovo netko istaknuo da će ‘mali zeleni’ biti na tribinama i izazvao je reakciju Luke Modrića.

“Hvala Bogu da neće igrati! Naravno, sretni smo i zbog toga što će nas doći gledati, ipak Maradona je jedan od najvećih nogometaša u povijesti. Upoznao sam ga na dodjeli ‘FIFA The Best’ i sjajna je osoba”, komentirao je Modrić najave da će Maradona biti na tribini Bernabeua.

Real je nedavno ispao iz Kupa Kralja i to od Celte koja je kasnije poražena od Alavesa, a evo kako Modrić to vidi. “To je drugačije natjecanje od Lige prvaka, to ispadanje je već zaboravljeno. Sada moramo gledati naprijed. Imamo tešku utakmicu pred sobom koju moramo od prve sekunde shvatiti ozbiljno i ući maksimalno, onako kako znamo. Važno je da ne primimo gol i da odigramo na visokoj razini”, kaže Modrić.

“U dobroj smo formi, ali znamo da je pred nama velika borba, pogotovo u sredini terena. U posljednjoj utakmici trener je isprobao i drugu formaciju, a dobro je imati i rezervne varijante”, kazao je Luka pa je komentirao povratak Garetha Balea, “On nam je silno nedostajao. Vidi se odmah kako je željan igre. Ozljede su sastavni dio nogometa, ali Gareth će biti još jači nakon nje”, tvrdi Luka.

Baleov povatak komentirao je i Zidane. “Garetha nije bilo tri mjeseca i moramo biti oprezni. Spreman je, ali vidjet ćemo što ćemo s njim. Spreman je i Kroos, ali teška nas utakmica čeka protiv Napolija i nema veze što smo favoriti. Ne dobivaju se utakmice samo imenom kluba”, veli Zidane.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI