MODRIĆU U REALU DEFINITIVNO ODZVONILO? Tjeraju ga iz kluba, Perez očito ima neke sasvim druge planove

Foto: GuliverImage

Iako je nogometna sezona u punom jeku kad se radi i priča o  Real Madridu tako se gleda i malo dalje.

Tako je madridski list As već počeo slagati momčad Kraljevskog kluba za iduću sezonu. Realov predsjednik Florentino Perez radi na tome da zamijeni senatore u momčadi Karima Benzemu, Tonija Kroosa i Luku Modrića.

Hrvatski nogometni genijalac i u 37-oj godini života svakom svojom novom izvedbom oduševljava nogometni svijet. Ugovor s Realom ima do lipnja iduće godine a prema pisanju i analizi Asa Real ga se nakon toga želi riješiti jer Perez planira dovest nove mlade zvijezde u Kraljevski klub.

As predviđa da će Real Madrid dovesti Joaoa Cancela i Erlinga Haalanda iz Manchester Cityja te Judea Bellinghama iz Borussije Dortmund. Francuz Mbappé već je odbio Real Madrid ovog ljeta i produljio s PSG-om. Haaland je ovog ljeta iz Borussije Dortmund stigao u City i odmah počeo dominirati sjajnim nogometom i golovima.

Cancelo je vrlo važan kotačić i momčadi Pepa Guadiole  a Bellinghama prate brojni europski velikani, koji ga žele dovesti sljedećeg ljeta.

Španjolski list predviđa ovakav sastav Reala za sljedeću sezonu: Courtois; Cancelo, Alaba, Militao, Carvajal; Bellingham, Tchouaméni, Valverde; Vinicius, Haaland, Rodrygo.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI