MOURINHO ODUŠEVIO: Dobio neobičan zahtjev Makedonca koji je ispunio

Screenshot

Jose Mourinho još je jednom opravdao svoj nadimak ‘The Special One

Uoči utakmice Škendije i Tottenhama u trećem pretkolu Europske lige Portugalac je na konferencije za medije dobio neobičan zahtjev makedonskog novinara.

‘Moram vas pitati nešto u očevo ime. Prvo bih vas pozdravio u njegovo ime, on je sad u raju. Jednom prilikom, kad je bio jako bolestan, rekao mi je da vas zamolim zajedničku fotografiju ako ikad budem imao priliku vidjeti vas’, rekao je makedonski novinar Igor Aleksandrović pa dodao:

‘Ako mi dozvolite da se fotografiram s vama, izradit ću tu fotografiju, uokviriti je i staviti je na njegovo vječno počivalište. Bude li utakmica dobra po vašu momčad, hoćete li mi dozvoliti da to učinim?’

Mourinho nije dvojio ni trenutka…

‘Hvala vam puno. Fotografija nema veze s rezultatom. Računajte to riješenim. Napravit ćemo to. Ako možete, posjetite nas prije utakmice ili u hotelu, možda će biti lakše ako bude poslije utakmice, ali neće imati veze s ishodom. Bit će mi zadovoljstvo fotografirati se s vama u čast vašeg oca i tako velikog poštovanja koje osjeća prema meni.’Trener Tottenhama već večeras u hotelu je ugostio novinara i snimio fotografiju koja će stajati na grobu Igorova oca.

Novinar je za Mourinha pripremio poklone, te mu je dao knjigu o povijesti Makedonije te zastavu te zemlje.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI