MOURINHO PREKRŠIO STROGE MJERE BRITANSKE VLADE: Izgovor je urnebesan

screenshot

Jose Mourinho naišao je na osude javnosti zbog organiziranja treninga u parku u sjevernom Londonu tijekom kojeg se, sudeći prema fotografijama koje su osvanule na društvenim mrežama, baš i nije pridržavao mjera borbe protiv korona virusa.

Na treningu su sudjelovali Davison Sanchez, Tanguy Ndombele i Ryan Sessegnon, trojac koji inače živi u blizini, pa je Mourinho kao pragmatičar vjerojatno zaključio kako bi bilo zgodno održati trening tako da se igrači ne muče dolaskom na stadion, no je li ovoga puta pretjerao?

Iako je Mourinho navodno inzistirao da se poštuje socijalna distanca, Sanchez i Sessegnon snimljeni su kako zajedno trče vrlo blizu jedan drugome. Pojavila se i informacija da je Portugalac organizirao trening nasamo s Ndombeleom, skupim pojačanjem koje se muči uhvatiti pravu formu, a da se preostali dvojac pojavio sasvim slučajno – kao susjedi.

U svakom slučaju, klub je upozorio trenera i igrače zbog kršenja vladinih propisa koji kažu da se dopušteno rekreirati na otvorenom jednom dnevno, sam ili u društvu drugog člana domaćinstva.

Ovaj put je kako stvari stoje, Mourinho prošao bez ozbiljnijih posljedica.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI