MOŽE LI DALIĆ SVOG ‘ZLATANA’ NAGOVORITI NA POVRATAK? Bio bi to potez koji bi jako odjeknuo! Itekako mu treba za Euro ako se obistine crne prognoze!

Screenshot/Instagram

Problemi sa stoperima. Čini se da je to taj problem koji je zatekao Vatrene na početku priprema i ono što je sve ostale teme poguralo u sjenu. Kako će Dalić riješiti ovaj problem, pitaju se navijači, mediji…

Poznato je još ranije, to je bio prvi problem, da je Filip Uremović na rehabilitaciji. Ozljeda ligamenata koljena. A onda se, nekoliko dana kasnije, dogodio problem s još jednim pouzdanim stoperom. Ozljeda Dejana Lovrena, problemi s kojima se muči još iz Zenita, aktualizirani su, ostalom nije igrao četiri utakmice u zadnje vrijeme.

Čini se da bi ova situacija itekako mogla pomoći Duji Ćaleta Caru da dobije veliku priliku. Upravo se taj mladi Vatreni prodao nakon Rusije u Francusku i danas je standardan u svom klubu (Marseille).

Čarli se vraća, ali kao igrač?

U Rovinju su Domagoj Vida, gotovo sigurno standardni, a tamo je i Škorić iz Osijeka koji je upao na utakmicu protiv Portugala na Poljudu gdje je debitirao i pokazao se kao savršen izbor.



U ovakvim okolnostima Joško Gvardiol još više se primaknuo potencijalno klupi, a možda i mjestu u startnih 11? Već smo pisali da će igrati protiv Španjolske na Euru U21 u ponedjeljka u četvrtfinalu, no kasnije bi se trebao priključiti Vatrenima.

A neki se i pitaju, obzirom na sad već velike upitnike nad sudbinama stopera na Euru, je li možda dobro rješenje da vrati u dres svog “Zlatana”? Odnosno, promovirao je Vedrana Ćorluku u svog pomoćnika, ali isti taj Vedran posljednju je utakmicu igrao prije samo dva tjedna za svoj Lokomotiv i sigurno je dobro rješenje imati ga na klupi, ali za igrača?

Nema dvojbi, Dalić će čekati Lovrena do – posljednje sekunde. Ali sigurno radi već uvelike i na planu B, C…

Facebook Comments

Loading...
DIJELI