MUKE ZA DINAMO! Dva igrača zbog ozljede ne mogu igrati: ‘Izgledalo je gadno’

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Dinamo će jedno vrijeme u povratnim utakmicama nakon reprezentativne stanke igrati bez kapetana Arijana Ademija.

Ademi ponovno ne igra zbog ozljede gležnja, a dobra vijest je što bi prisilna pauza mogla trajati nekoliko tjedana, s relativno brzim povratkom treninzima i utakmicama.

Poznato je da Ademija neće biti u derbiju protiv Rijeke na Rujevici, u 12. kolu hrvatskog prvenstva. Nakon toga, Plavi će se bez ozlijeđenog kapetana morati snaći i u novoj europskoj utakmici, u četvrtak protiv Rapida u Beču u trećem ovosezonskom nastupu u Europskoj ligi.

Problem je ozbiljan, a dogodio se u ranoj fazi utakmice u kojoj je Ademi igrao za Sjevernu Makedoniju protiv Njemačke i morao je biti zamijenjen u 29. minuti. Taj trenutak približio je Stefan Ristovski, još jedan dinamovac u dresu Sjeverne Makedonije, koji je bio na terenu dok se dogodila Ademijeva ozljeda.

Ristovski je situaciju u kojoj je Ademi stradao nakon kontakta s Kaijem Havertzom opisao razgovarajući zaSportske novosti. Dogodio se trenutak u kojem je sve djelovalo jako ružno.



“Izgledalo je gadno. Kad sam čuo Ademijev jauk, pomislio sam: ‘Ovo je loše, samo da nešto nije puknulo.’ Baš je bilo strašno, no srećom, vidio sam ga u klubu. Normalno hoda, valjda će biti u redu i brzo se oporaviti”, rekao je Ristovski za SN.

Ademija neće biti, a Dinamo će u derbi protiv Rijeke na Rujevici u 17.05 sati krenuti i bez Mislava Oršića. Podsjetimo, Oršića također nema zbog ozljede gležnja, zbog koje je morao propustiti i hrvatske utakmice protiv Cipra i Slovačke u kvalifikacijama za SP.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI