NA PRIPREMAMA JE RADIO PROBLEME: Osijek se riješio ‘zločestog dečka’ i zaradio 15 milijuna kunaleme

Matija Habljak/PIXSELL

Osijek dosta kupuje, ali i prodaje. TKlub je potvrdio kako su zaključili transfer Igora Silve u francuski Lorient.

Čitav bi posao mogao narasti i na cifru od 3,5 milijuna eura, što bi bilo oko 27 milijuna kuna, no to u slučaju se da zadovolje svi bonusi, stavke u ugovoru. A možda bude i još više, ovisno o novom transferu Igora Silve.

Osijek će sigurno zaraditi dva milijuna eura, što nije loš iznos obzirom i na probleme koje je Bjelica znao imati s Brazilcem.

“Tako je prošle zime za vrijeme priprema u Rovinju uhvaćen u ozbiljnom kršenju klupske discipline zajedno sa sunarodnjakom Talysom. Bjelica je tada Talysa zauvijek odstranio iz momčadi, dok je Silvu žestoko novčano kaznio. Ta opomena nije ga, međutim, pretjerano prizvala pameti jer i za vrijeme priprema u Svetom Martinu na Muri također je imao ispad”, pišu Sportske novosti u analizi transfera.

Bjelica je zadovoljan obavljenim.



“Došla je ponuda koja je bila dobra za klub i dobra za njega. On je također dosta inzistirao na svome odlasku, tako da smo svi našli zajednički interes u ovome transferu i želim mu sve najbolje”, poručio je trener.

Silvinim odlaskom Bjelica je na desnom boku ostao na izboru između Mate Miloša i Alena Grgića, no konkurencija na toj poziciji bi se trebala zaoštriti. I to vrlo skoro. Osijek je već krenuo u potragu za desnim bekom.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI