NAGRADA ZA NAJGORU SEZONU: Evo koliku zaradu Ivanu Rakitiću nosi novi ugovor u Barceloni

Rakitićev agent Arturo Canales uspio je isposlovati s čelnicima Barcelone novi unosniji ugovor koji će Ivana vezati za katalonski klub do 2021. godine.

Hrvatski reprezentativac, Ivan Rakitić, član je Barcelone već tri sezone, a samo je pitanje vremena kada će potpisati ugovor na produljenje vjernosti na još četiri sezone. Borba oko produljenja ugovora traje već mjesecima, a stvar se intenzivirala u posljednja dva tjedna. Rakitićev agent Arturo Canales uspio je isposlovati s čelnicima Barcelone novi unosniji ugovor koji će Ivana vezati za katalonski klub do 2021. godine.

Rakitić uskoro puni 29. godina što znači kako bi, ako ga Barcelona u međuvremenu ne proda, mogao provesti ostatak karijere u katalonskom divu. Premda je ove sezone u potpunosti izvan forme i trener Enrique ga je od prosinca 2016. godine pa sve do prošlog kola držao na klupi i davao mu siromašnu minutažu, Rakitić je ipak nagrađen novim ugovorom i to za pola milijuna unosnijim ugovorom. Naime, Rakitić trenutno zarađuje četiri milijuna eura po sezoni, a novim ugovorom zarađivat će 4.5 milijuna eura.

Nadamo se samo da će ostatak sezone biti plodonosniji za hrvatskog reprezentativca i kako će opravdati izdašno ulaganje kluba.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI