NAJBOLJI JE IGRAČ KLUBA A IZBACILI GA NA ULICU: Lijevo-desno, nigdje moga stana. Sramota! Teško je išta reći osim biti šokiran

Nevjerojatna  sportska ali prije svega životna priča dolazi iz Rumunjske.

Ante Kuduz hrvatski je rukometaš pod ugovorom s bukureštanskim DInamom. I ovih dana doživljava i proživljava neugodnu epizodu. Kako pišu Sportske novosti, našao se u neugodnoj situaciji, zbog klupske neodgovornosti doslovce je beskućnik u milijunskom gradu.  Vlasnici stana  istjerali su ga na cestu, jer klub nije ispunio obveze prema njima. Čudna stvar. Pa, taj Dinamo je lani igrao Ligu prvaka. Očito je ponestalo novca.

Sportske novosti donose priču Kuduza koji ne može doći k sebi. Pa evo što je rekao.

“Na cesti sam već treći dan, sa sportskom torbom i nekoliko stvari koje nosim s posljednjeg putovanja s klubom. Vratili smo se prije tri dana iz Cluja, negdje oko pola četiri ujutro došao sam pred stan, ali su čuvari u kompleksu u kojem živim rekli da ne mogu u njega, da su gazde ušle u stan, promijenili bravu i otišli. Molio sam da mi otvore barem da uzmem stvari, rekli su da ne mogu. Zamislite kako se čovjek u tom trenutku osjeća. Zvao sam klub, rekli su mi da će reagirati idući tjedan, a ja sa sobom baš nemam ništa za život, jer mi je sve ostalo zaključano u stanu. Ja sam njima rekao da to nema smisla, da ću s tim izaći van, pa su rekli da će reagirati brže… Nije se nažalost dogodilo prvi put. Ljetos smo nakon priprema imali istu situaciju i čekao sam mjesec dana da se stvar sredi. Onda se slično ponovilo s nešto bržim rješenjem nakon jednog gostovanje u Europa ligi i sada treći put. Ne mogu to više tolerirati”.

Kuduz kaže da uopće zna razlog takve situacije.“Ne znam, po meni ne jer se klub ugovorom obvezuje plaćati stanarinu. Ništa nisam skrivio, jedini razlog može biti u činjenici da sam ih obavijestio da ću na isteku ugovora ove sezone otići u Vardar i to bi možda mogao biti razlog, ali svakako nije način… Sad, prespavam kod suigrača i prijatelja, ali kako mnogi imaju obitelji, to nije baš ugodno i lako. Trenutno sam kod jednog prijatelja iz Srbije, inače odbojkaša. Užasno za reći, ni veša ni majice nemam za presvući. Samo da mi je doći do mojih stvari, sve bi bilo lakše. Ovako, zarobljen sam u Bukureštu i čekam da se u klubu sastanu i da se situacija rasplete. Napisao sam pismo navijačima. Jer,  imam  potrebu obratiti se ljudima koji me poštuju da znaju kroz što prolazim. Uspjeli smo pobjeći pet bodova Turdi na tablici i jako smo blizu naslovu. Iskreno, jedva čekam da se maknem od svega toga, preveliki je sve to stres nakon svega što sam dao i vjerovao da Dinamo doista može izrasti u europski vrijedan klub. Nadam se samo da će mi u Vardaru u kojem ću igrati dogodine biti bolje i lakše”, poručio je Kuduz.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI